ALGEMENE INFORMATIE

WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE TWENTEROUTE

Op deze site kunt u informatie vinden over:

En… u kunt een virtuele rondreis maken door Twente en het Duitse grensgebied. Ga van plaatspunt naar plaatspunt en geniet van mooie plaatjes in Twente en Duitsland.

TreinKies een plaats en begin uw reis. Ook het Duitse grensgebied is daarbij niet vergeten. Voor de toerist is er in Twente heel wat te beleven. Wij zijn en blijven bezig met het verzamelen en verbeteren van informatie over recreatieve mogelijkheden in Twente. Ga ook eens kijken op onze pagina met de agenda met diverse uitgaansmogelijkheden.

Wilt u toch eens een dagje uit naar een pretpark of andere recreatiemogelijkheid buiten Twente dan hebben wij voor u een overzicht van deze mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om op de website te adverteren of sponsor te worden. Met adverteren bedoelen we dat er op één of meerdere pagina’s o.a. uw logo kan worden geplaatst. Alle mogelijkheden kunt u vinden op de pagina adverteren op de Twenteroute.

Met sponsoren bedoelen we ondernemers die voor een klein bedrag (€ 50,00 per jaar excl. BTW) een link willen naar hun eigen website. Meer gegevens kunt u vinden op de pagina sponsoren.

Veel (kijk)plezier.

Het Twenteroute Team